Menu Sluiten

Over

Diëtist Pieter

Hey! Ik ben diëtist Pieter Brughmans uit Korbeek-Lo. Hetgeen wat mij persoonlijk het meest voldoening kan geven is mensen helpen.
dietist pieter brughmans leuven
Als ik iemands leven (een stukje) kan verbeteren, word ik daar oprecht gelukkig van!

De reden waarom ik voor voedingscoaching heb gekozen is omdat het mij van nature uit enorm interesseert. Ik kan het niet laten om hierover bij te leren, te lezen, te spreken en te schrijven.
Met dit in gedachte koos ik ervoor om te studeren voor diëtist, gevolgd door een bijkomende lerarenopleiding.

Expertisegebied

Mijn gedrevenheid en ambitie maken dat ik geen genoegen neem met oppervlakkige, ongenuanceerde adviezen. Ik houd ervan mensen hun verhaal en doelen te horen! Vervolgens komen we samen tot een persoonlijk ‘actie-plan’ en zetten we volop in op blijvende resultaten! Meer hierover: werkwijze en adviezen.

Tijdens mijn werkervaringen zie ik dat patiënten, leerlingen en klanten mijn no-nonsense aanpak waarderen en verfrissend vonden.
Niet te veel extra info en theorie, zoveel mogelijk de essentie en bruikbare tips.

Binnen het erg brede beroepsdomein van diëtisten heb ik mij gespecialiseerd in levensstijlverandering en motiverende gespreksvoering. Ideaal voor mensen die ongezonde gewoontes willen omvormen.

Concreet betekent dit dat ik meer inzet op hoe veranderen eerder dan wat. Quasi iedereen weet al wel wat in grote lijnen gezond of ongezond is.

Voor bepaalde andere specialisaties zoals het laag-FODMAP dieet, voeding bij eetstoornissen, eetproblemen bij kinderen en het diabetes-zorgtraject verwijs ik u graag door naar een expert ter zake.

Wat wil jij graag bereiken? Welke verandering zou je graag zien? Ik ben benieuwd.

Indien je vragen of interesse hebt, laat het mij dan zeker weten via het contactformulier!

Groetjes,
Pieter Brughmans, diëtist erkend door het RIZIV (5-64633-04-601).

Mijn praktijk is in Leuven gelegen, Albert Woutersstraat 3012 Leuven (Wilsele Dorp).
Ideaal bereikbaar voor omliggende gemeenten als Wilsele Putkapel, Herent, Kessel-Lo maar ook Bierbeek, Heverlee, Linden, Lubbeek.

Liever geen verplaatsing of gewoon voorkeur voor online meeting? Kan zeker ook!

locatie leuven diëtist Pieter afvallen coach