Menu Sluiten

Contact

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Wens je een afspraak?

Voor zowel de online consultaties als fysieke consultaties in Leuven is er een digitale agenda beschikbaar:

Agenda locatie Wilberg (Leuven – Albert Woutersstraat 21)

Agenda online consultaties (videochat)

Of stuur me een bericht via onderstaand formulier.

  Regio Leuven – Kessel-Lo – Bierbeek – Boutersem – Lubbeek.

  locatie leuven diëtist Pieter afvallen coach

  Hieronder wil ik u tenslotte nog een overzicht geven van de meest voorkomende vragen en berichten die ik krijg via het contactformulier.

  Kan ik online begeleid worden?

  Absoluut! Ik heb alle materialen die ik tijdens een offline consultatie gebruik ook digitaal. U zal absoluut niets missen en hoeft geen verplaatsing te maken of te wachten in de wachtzaal. Mensen die deze optie geprobeerd hebben zijn in 9 van de 10 gevallen tevreden tot zeer tevreden.
  Op deze webpagina vind je meer praktische info: online begeleiding.

  Hoe kan ik betalen bij u in de praktijk?

  Betaling kan zowel via cash, bancontact, kredietkaart, online banking als QR code, … . Ik vind het van belang mee te zijn met mijn tijd en een goede service te bieden. Het online bankieren vergemakkelijkt ook mijn boekhouding! 🙂

  Kan ik bij u terecht voor het ketogeen dieet, een proteïne dieet of een dieet met shakes?

  Ik verkies het om dit niet te doen gezien er veel wetenschappelijke evidentie is dat dit op lange termijn niet werkt. Als je tijdelijk een dieet doet, ga je ook slechts tijdelijk resultaten krijgen helaas! Het enige wat je vaak kwijt bent is een hele hoop geld en motivatie. Vandaar dat ik mij niet comfortabel voel bij het verkopen van producten. Zij geven vaak de indruk dat er toch een magische oplossing is.
  Ik zal het jullie laten weten wanneer dit ooit toch het geval zal zijn.

  Hoeveel tijd en welke kookvaardigheden heb ik nodig om gezond te kunnen eten en uw adviezen te kunnen volgen?

  Diëtisten zijn opgeleid om eender wie te kunnen begeleiden. In het eerste gesprek neem ik de tijd om u uitgebreid te leren kennen en uw voorkeuren in kaart te brengen. Ik zal u nooit vragen een kookcursus te volgen, maar kan u wel enkele basisvaardigheden aanleren indien gewenst.
  Ik heb speciaal ontwikkelde modules en recepten die snel en gemakkelijk zijn, voor elke maaltijd in de dag. In deze tijden vind ik het van belang om ook tijdsefficiëntie oplossingen aan te kunnen bieden.