Menu Sluiten

Getuigenissen

Liesbet:

Zeer tevreden over de begeleiding. Pieter begeleidt op een manier waarop gefocust wordt op haalbaarheid. Elk dieet werkt, maar niet consequent zijn werkt niet – dat vat het mooi samen. Door zijn aanpak kon ik mijn zwart-wit denken en jo-jo effect volledig verbreken. Nu daalt mijn gewicht op stabiele wijze, maar nog belangrijker: ik voel me kiplekker. En ik heb echt niet het gevoel dat ik iets tekort kom, had ik nooit gedacht op voorhand. Groetjes


E
ls:

Tot mijn 19 jaar ben ik eigenlijk nooit zwaar geweest. Maar tijdens mijn studies veranderde dat. Ik kon plots niet meer alles eten wat ik wou. Bij moment van afstuderen woog ik bijna 120 kilo woog.
Natuurlijk deed ik wel pogingen om af te vallen, heb wel meer dan 10 verschillende diëten geprobeerd. Dat werkte vaak wel, maar nooit blijvend. Iedere keer verviel ik weer in het oude patroon. Soms kwam er zelfs nog meer bij dan voor ik begon.

Dankzij Pieter heb ik dit kunnen doorbreken. Ik leerde me steeds te focussen op één of twee nieuw doelen, en ging in stapjes vooruit. Op deze wijze werden de stappen niet te groot en behaalde ik snel successen. Ik bleef gemotiveerd om door te gaan. Ondertussen kan ik volledig zelfstandig verder en is mijn doel in zicht!

Luc:

Een tijdje terug nam ik het besluit eindelijk wat eens aan mijn overtollige kilo’s te doen. Ik geloof erg in de aanpak van Pieter, die kilo’s ga ik niet snel terug zien! Het leuke is dat het niet aanvoelt als een dieet. Een aanrader!

Stefanie:

Ik kreeg van Pieter uitstekend advies over glutenarme voeding. Mijn darmklachten zijn verdwenen en ik kan zonder kopzorgen op restaurant gaan eten. Hij gaf zelfs een quiz om je kennis te herhalen. Zeker een aanrader, heel tof… thuis konden de andere gezinsleden hem ook eens doen!🙂

Deze recensies werden geplaatst met volledige toestemming van de cliënt, enkel de namen zijn gewijzigd in functie van optimale privacy.

Groeten,
Pieter Brughmans, diëtist regio Leuven.

Meer info & adres voor verschillende locaties: Leuven – Korbeek-Lo – Tienen onderaan deze webpagina of hier.