Menu Sluiten

Zorgzaam Wilsele

Groepssessies Healthy Habits

Blijvend gezonder eten en gewicht verliezen is niet evident. Tijdelijke inspanningen lukken wel, maar het resultaat behouden is een hele uitdaging.

Hoe kan je ervoor zorgen dat jij hier deze keer wel in slaagt? Zou je graag adviezen hebben van een specialist, op maat van jouw persoon?

Dat leer je in de sessies ‘Healthy Habits’. In samenwerking met Zorgzaam Wilsele zal ik dit groepsprogramma van 5 sessies organiseren.

Het kan zeker handig zijn om je smartphone of een tablet mee te nemen bij de sessies. Er is Wifi in het buurtcentrum en zo kan je meteen al de online omgeving verkennen en eventueel vragen stellen.

Gebruik onderstaande weblink om toegang te krijgen tot de online modules.

Deze zijn belangrijk om de sessies optimaal te kunnen volgen!

Het lijkt alsof je een online bestelling doet, maar de prijs staat dus gewoon op 0 euro. Je hoeft niet te betalen of betaalgegevens in te vullen, maar deze stap is wel nodig voor de inschrijving op het online platform.


Na je inschrijving zal je twee mails krijgen – een eerste om een wachtwoord te kiezen voor je account

En een tweede met de weblink die je toegang geeft tot de cursus. Sla deze eventueel op! Je zal af en toe ook een herinneringsmail krijgen.

Dit groepsprogramma is Ideaal als:

• Je graag coaching wil om gezonder te eten, maar de hoge prijzen een obstakel vormen.

• Je op zoek bent naar een concreet en persoonlijk plan om je ongezonde gewoontes te veranderen

• Je wil afvallen met blijvend resultaat en zonder streng dieet

Wat is ‘Healthy Habits’ niet? Theoretische informatie over de voedingsdriehoek, uitleg over een bepaald dieet, specifieke recepten, ….