Menu Sluiten

Partner voor Personal Training – Studio Feniks

Studio Feniks

Persoonlijke trainers met gevoel voor humor

Studio Feniks is ons levenswerk. ‘Ons’, dat zijn Jan De Becker en Trui De Boitselier.
Wij zijn gedreven persoonlijke trainers die jou met onze vakkennis en passie helpen om je sportieve doelstellingen en gezondheidsdoelen te bereiken.

Motivatie en humor als tools

Onze tools? Een stevige dosis motiveringsvermogen, efficiënte een-op-een- of groepstrainingen, en … humor. Want plezier hebben terwijl je eens goed zweet en je conditie en gezondheid verbetert, is heel belangrijk in onze aanpak.

Naar een nieuwe levensstijl

Wat ons zo uniek maakt? Wij streven ernaar om je levensstijl actief te veranderen naar de Feniks Lifestyle. Een levensstijl waarin sport en gezonde voeding partners in crime zijn.

Je kiest uit twee programma’s die je individueel of in een kleine groep volgt:

  • Wil je je conditie, kracht, uithouding of lenigheid verbeteren? Dan ga je voor het Sporty Lifestyle-programma.

  • Wil je minder snel moe zijn, gezonder door het leven gaan en overtollige kilo’s verliezen? Dan is het Healthy Lifestyle-programma helemaal jouw ding!

Schenk jezelf een betere conditie en meer energie. Kies voor de professionele begeleiding van een persoonlijke trainer.

Sporten met begeleiding in een aangename setting

Studio Feniks is de ideale locatie voor iedereen die in de beste omstandigheden en in een aangename setting wil sporten met begeleiding. Je vindt er het beste en modernste materiaal in twee gezellig ingerichte en professioneel uitgeruste ruimtes. Het resultaat? Je sport met begeleiding in alle comfort en komt elke keer met plezier naar ons.

Studio Feniks ligt in Wilsele op nauwelijks 10 minuutjes rijden van Leuven centrum. Parkeren doe je op de parking van het zwembad, recht tegenover onze studio. Kom je met het openbaar vervoer? Dan neem je buslijnen 333 (Leuven-Tremelo), 334 of 335 (Leuven-Aarschot). Die stoppen op 100 meter van onze deur.

Meer info en reviews: Studio Feniks op Facebook

www.studiofeniks.be